Koel / Vries

Show Filters

Enige resultaat

Show Filters

Enige resultaat

Kwaliteit

Als u bij WGS Witgoed een koelkast koopt dan weet u zeker dat deze kwalitatief in orde is. De koelkasten worden nagekeken en worden altijd getest op alle vitale onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Daarnaast zit er altijd garantie op de koelkasten. Het verschilt per prijsklasse hoelang u garantie hebt op een apparaat.

Koel-vriescombinatie

U kunt bij WGS Witgoed diverse koel-vriescombinaties bestellen. Ideaal want zo heeft u een diepvries en een koelkast in één. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en ontdek zelf het gemak.

Nieuwe koelkast kopen?

Wilt u graag een nieuwe koelkast kopen omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dan raden we u aan om zeker even een kijkje te nemen bij WGS Witgoed. Hier vindt u diverse koelkasten die u voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Als u een geschikte koelkast vindt en u deze heeft besteld dan kunnen wij deze bij u thuis afleveren en aansluiten. We gaan pas weg als de koelkast het doet. Dat is een zekerheid die we u bieden. Kijk ook voor andere witgoed apparaten op onze website, want naast koelkasten verkopen we ook tweedehands wasmachines, vaatwasser en wasdrogers.