Koel / Vries

WGS Witgoed heeft altijd een divers aanbod in gebruikte nagekeken koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties. Deze vindt u in de hieronder liggende categorieën.
Let wel: omdat het om tweedehands producten gaat hebben wij van de apparaten géén aankoopbonnen en kunnen we ook niet zeggen hoe oud ze zijn. Ook de energie label is niet te vermelden omdat deze dan dus niet up to date is.

NOTE: Na aankoop dient de koelkast/vriezer/koelvriescombinatie  12 uur  stil te laten  staan, vóórdat u deze aan zet !

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

Kwaliteit

Als u bij WGS Witgoed een koelkast koopt dan weet u zeker dat deze kwalitatief in orde is. De koelkasten worden nagekeken en worden altijd getest op alle vitale onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Daarnaast zit er altijd garantie op de koelkasten. Het verschilt per prijsklasse hoelang u garantie hebt op een apparaat.

Koel-vriescombinatie

U kunt bij WGS Witgoed diverse koel-vriescombinaties bestellen. Ideaal want zo heeft u een diepvries en een koelkast in één. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en ontdek zelf het gemak.

Koelkast kopen?

Wilt u graag een andere koelkast kopen omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dan raden we u aan om zeker even een kijkje te nemen bij WGS Witgoed. Hier vindt u diverse koelkasten die u voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Als u een geschikte koelkast vindt en u deze heeft besteld dan kunnen wij deze bij u thuis afleveren . Kijk ook voor andere witgoed apparaten op onze website, want naast koelkasten verkopen we ook tweedehands wasmachines, vaatwasser en wasdrogers.

Bekijk meer van onze producten