Over ons

Want een goede wasmachine hoeft niet nieuw te zijn

WGS

Waar het begon

WGS Witgoed is een onderdeel van WGS Totaal, het bedrijf wat in 2009 is gestart. WGS Totaal houdt zich bezig met verkopen van producten die vooral zijn verkregen in partijen en daarom voordelig aangeboden kunnen worden.  Hiervoor is een aparte webshop aangemaakt : https://www.wgstotaalshop.nl  Neemt u vooral hier ook eens kijkje.

Tweedehands

WGS Witgoed

WGS Witgoed verkoopt sinds 2011 tweedehands witgoed. Eerst begonnen in een pand in Rijssen en vervolgens verhuist naar Nijverdal waar  ook een kringloopwinkel gerund werd. Begin november 2018  zijn we volledig over gegaan naar het tweedehands witgoed  om online te gaan verkopen en is de kringloopwinkel verkocht. Er zijn ontwikkelingen gemaakt d.m.v. deze nieuwe webshop die eind december 2018 online is gegaan. Vanuit een opslaghal in Rijssen bezorgen wij nu al het witgoed.

B artikelen

Goed en het beste

WGS Witgoed biedt u een ruim assortiment witgoed. Niet altijd de goedkoopste maar wél het beste! Al het tweedehands witgoed  die wij beschikbaar hebben is van topkwaliteit, is volledig nagekeken en getest op alle vitale onderdelen.  En het aanbod wisselt vlot. Wees er dus snel bij!

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

SHOWROOM OPEN OP WOENSDAG EN ZATERDAG

De showroom is geopend op woensdag van  10 tot 17 uur  en zaterdag van 9 tot 13 uur.

De webshop is 24/7 open.  Bij bestellingen wordt er  getracht op werkdagen binnen 24 uur contact met de klant op te nemen voor een bezorg afspraak.
Wij bezorgen zelf of laten door een bedrijf de bezorging doen.


We bezorgen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen, stads centra van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.