Over ons

Want een goede wasmachine hoeft niet nieuw te zijn

WGS

Waar het begon

WGS Witgoed is een onderdeel van WGS Totaal, het bedrijf wat in 2009 is gestart. WGS Totaal hield zich bezig met verkopen van producten die vooral zijn verkregen in partijen en daarom voordelig aangeboden kunnen worden. 
Huishoudelijke artikelen worden nu aangeboden op onze nieuwe webshop :  www.wgswitgoed.nl 

Tweedehands

WGS Witgoed

WGS Witgoed verkoopt sinds 2011 tweedehands witgoed. Eerst begonnen in een pand in Rijssen en vervolgens verhuist naar Nijverdal waar  ook een kringloopwinkel gerund werd. Begin november 2018  zijn we volledig over gegaan naar het tweedehands witgoed  om online te gaan verkopen en is de kringloopwinkel verkocht. Er zijn ontwikkelingen gemaakt d.m.v. deze nieuwe webshop die eind december 2018 online is gegaan. Vanuit een opslaghal in Rijssen bezorgen wij nu al het witgoed.

B artikelen

Goed en het beste

WGS Witgoed biedt u een ruim assortiment witgoed. Niet altijd de goedkoopste maar wél het beste! Al het tweedehands witgoed  die wij beschikbaar hebben is van topkwaliteit, is volledig nagekeken en getest op alle vitale onderdelen.  En het aanbod wisselt vlot. Wees er dus snel bij!

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

Goedkope inbouw vaatwassers in de aanbieding!

Al onze witgoederen worden ingekocht bij onze bekende inkoopadressen,  die de machines nakijken, repareren  en testen. Vervolgens komen de tweedehands apparaten bij WGS Witgoed in de hal en worden deze opnieuw allemaal stuk voor stuk door ons getest. Alvorens ze schoongemaakt en gefotografeerd worden om op de webshop gezet te worden.
Dus eigenlijk wordt alles dubbel getest, waardoor wij ook kunnen garanderen dat u een werkende machine koopt, en mét garantie!

U koopt en krijgt daadwerkelijk het apparaat wat u ziet op de foto! Want elke machine heeft een eigen uniek artikel nummer!

WGS Witgoed = Sterk in Tweedehands.
Mogen wij ons best voor u doen?