Disclaimer

WGS Witgoed besteedt grote zorg aan het creėren en updaten van deze website.

Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden worden vermeld en maken wij u erop attent dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan de WGS Witgoed aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt de WGS Witgoed geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Ondanks het feit dat WGS Witgoed de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Witgoed is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Witgoed is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgswitgoed.nl  zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Witgoed bevat links naar andere websites die buiten het WGS Witgoed domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Witgoed is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

Diverse AEG wasmachines en drogers in de aanbieding!

Al onze witgoederen worden ingekocht bij onze bekende inkoopadressen,  die de machines nakijken, repareren  en testen. Vervolgens komen de tweedehands apparaten bij WGS Witgoed in de hal en worden deze opnieuw allemaal stuk voor stuk door ons getest. Alvorens ze schoongemaakt en gefotografeerd worden om op de webshop gezet te worden.
Dus eigenlijk wordt alles dubbel getest, waardoor wij ook kunnen garanderen dat u een werkende machine koopt, en mét garantie!

U koopt en krijgt daadwerkelijk het apparaat wat u ziet op de foto! Want elke machine heeft een eigen uniek artikel nummer!

WGS Witgoed = Sterk in Tweedehands.
Mogen wij ons best voor u doen?