Disclaimer

WGS Witgoed besteedt grote zorg aan het creėren en updaten van deze website.

Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden worden vermeld en maken wij u erop attent dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan de WGS Witgoed aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt de WGS Witgoed geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Ondanks het feit dat WGS Witgoed de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Witgoed is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Witgoed is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgswitgoed.nl  zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Witgoed bevat links naar andere websites die buiten het WGS Witgoed domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Witgoed is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

SHOWROOM OPEN OP WOENSDAG EN ZATERDAG

De showroom is geopend op woensdag van  10 tot 17 uur  en zaterdag van 9 tot 13 uur.

De webshop is 24/7 open.  Bij bestellingen wordt er  getracht op werkdagen binnen 24 uur contact met de klant op te nemen voor een bezorg afspraak.
Wij bezorgen zelf of laten door een bedrijf de bezorging doen.


We bezorgen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen, stads centra van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.