Disclaimer

WGS totaalshop besteedt grote zorg aan het creėren en updaten van deze website.

Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden worden vermeld en maken wij u erop attent dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan de WGS totaalshop aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt de WGS totaalshop geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Ondanks het feit dat WGS Totaal de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Totaal is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Totaal is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgstotaal.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Totaal bevat links naar andere websites die buiten het WGS Totaal domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Totaal is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

Showroom open op woensdag en zaterdagmorgen

 

Per 1 april is WGS Witgoed gevestigd aan de Handelsweg 9 in Rijssen, houd u ons in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.