Tweedehands Vrijstaande Vaatwassers

U wilt ook niet meer met de hand afwassen? Kies dan voor een tweedehands vrijstaande vaatwasmachine, die nagekeken is en getest. Dan bent u ook milieu bewust bezig, want waarom nieuw kopen als tweedehands ook goed is?
Afmetingen:  ca  Diep 60 x Breed 60  x Hoog 85 cm
Smalle modellen: D60 x B 45 x H 85 cm

  • Gratis bezorgd in Nederland
  • Op werkdagen binnen 24 uur een bezorgafspraak
  • U krijgt wat u koopt
  • Met 3 maand garantie
  • Uw oude kan kosteloos retour meegenomen worden
Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Vrijstaande vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt u vrijstaande refurbished vaatwasmachines. Het grote voordeel van tweedehands vaatwassers is dat deze vaak stukken goedkoper zijn. We garanderen u dat de vaatwassers goed werken, want voordat we ze te koop aanbieden keuren, controleren en testen we deze. Daarnaast heeft u altijd 3 maand garantie op het apparaat.

Topmerken

Bij ons vindt u alleen vrijstaande vaatwassers van topmerken, zoals Miele, Bosch en Siemens. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus als u niet te veel geld wilt uitgeven aan een vaatwasser dan raden we u aan om bij WGS Witgoed te bestellen. Nog een voordeel is dat we de vaatwasser bij u thuis kunnen bezorgen.

Vragen over vrijstaande vaatwassers?

Natuurlijk wilt u een vrijstaande vaatwasser kopen van de beste kwaliteit. Maar welke vrijstaande vaatwasser past nu eigenlijk het beste in uw keuken? We geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten