Tweedehands Vrijstaande Vaatwassers

Show Filters

Alle 4 resultaten

Show Filters

Alle 4 resultaten

Vrijstaande vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt u vrijstaande refurbished vaatwasmachines. Het grote voordeel van tweedehands vaatwassers is dat deze vaak stukken goedkoper zijn. We garanderen u dat de vaatwassers goed werken, want voordat we ze te koop aanbieden keuren, controleren en reinigen we deze. Daarnaast heeft u altijd garantie op het apparaat. Let goed op de specificaties om te kijken hoeveel garantie u krijgt, want dit verschilt per apparaat.

Topmerken

Bij ons vindt u alleen vrijstaande vaatwassers van topmerken, zoals Miele, Bosch en Siemens. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus als u niet te veel geld wilt uitgeven aan een vaatwasser dan raden we u aan om bij WGS Witgoed te bestellen. Nog een voordeel is dat we de vaatwasser bij u thuis kunnen bezorgen.

Vragen over vrijstaande vaatwassers?

Natuurlijk wilt u een vrijstaande vaatwasser kopen van de beste kwaliteit. Maar welke vrijstaande vaatwasser past nu eigenlijk het beste in uw keuken? We geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten