Tafelmodel koelkasten

Hieronder vindt u ons aanbod tafel model koelkasten. Tweedehandse modellen maar ook B keus modellen. De koelkasten zijn getest d.m.v. een thermometer.
U heeft 3 maand garantie op de getoonde tweedehands modellen en 1 jaar garantie op getoonde B keus modellen.
Vaak hebben we ook goedkopere modellen, deze zijn alleen te koop in onze hal op showroomdagen en hiervoor gelden ophaalprijzen.

Showroomdagen:
Woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

 

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Tafelmodel koelkasten

Bij WGS Witgoed bestelt u vrijstaande refurbished tafelmodel koelkasten. Het grote voordeel van tweedehands koelkasten is dat deze vaak stukken goedkoper zijn. We garanderen u dat de koelkasten goed werken, want voordat we ze te koop aanbieden keuren, controleren en reinigen we deze. Daarnaast heeft u altijd garantie op het apparaat. Let goed op de specificaties om te kijken hoeveel garantie u krijgt, want dit verschilt per apparaat.

Topmerken

Bij ons vindt u alleen tafelmodel koelkasten van een topmerk, zoals Liebherr. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus als u niet te veel geld wilt uitgeven aan een koelkast dan raden we u aan om bij WGS Witgoed te bestellen.

Vragen over tafelmodel koelkasten?

Natuurlijk wilt u een tafelmodel koelkast kopen van de beste kwaliteit. Maar welke koelkast type tafelmodel past nu eigenlijk het beste in uw keuken? We geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten