Tweedehands koelkast

WGS Witgoed biedt verschillende koelkasten die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de koelkast bij u thuis worden bezorgd en aangesloten. Wij bieden verschillende koeler van merken als Liebherr, Miele, Whirlpool en Edy aan. Van tafelmodel tot grote koelers voor al uw wensen.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Koelkasten voor een lage prijs met garantie

Tweedehands koelkasten van deze kwaliteit voor een lagere prijs gaat u elders niet vinden. Wees er snel want het aanbod van WGS Witgoed is altijd wisselend. Bij ons koopt u altijd de koelkast die u ziet op de foto.

Een geschikte koelkast bij u thuis bezorgd

U kunt bij WGS Witgoed diverse koelkasten bestellen. Ideaal want onze koelkasten worden ook nog eens gratis bij u thuis bezorgd in Utrecht, Overijssel, Drenthe, Gelderland, Friesland, Groningen en Flevoland. Dus wanneer u de juiste koelkast heeft besteld dan sluiten wij deze ook bij u aan. Wij gaan pas weg wanneer de koelkast het doet. Dat is de zekerheid die wij u bieden. Kijk ook voor andere witgoed apparaten op onze website, want naast koelkasten verkopen we ook tweedehands wasmachines, vaatwasser en wasdrogers.  

Bekijk meer van onze producten