Koel / Vries combinaties

Bekijk het diverse aanbod koel-vries combinaties van diverse merken. Deze zijn allen nagekeken en getest, u heeft altijd 3 maand garantie.
We bieden koel-vries combinaties aan in verschillende hoogtes, leest u goed de beschrijving die er bij staat vermeld.
Er kunnen gebruikerssporen aanwezig zijn.

Een B keus koel-vries combinatie is een nieuw apparaat met bv  enkele schade, of een showroom model of een retour gekomen product die wel even gebruikt is. Daarom zijn deze producten en stuk voordeliger aan te schaffen.

Voor koel-vries combinaties geldt een  gratis drempellevering in Nederland, m.u.v. Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Deze worden ook niet naar boven getild.

Koel-vries combinatie dient u eerst 12 uur te laten staan alvorens u de stekker er in doet. Daarna voor het beste effect eerst de koel-vries nog 12 uur aanzetten voordat u uw producten erin zet.

  • Gratis bezorgd in NL
  • Binnen 24 uur wordt u gebeld voor ’n bezorgafspraak
  • U krijgt daadwerkelijk het apparaat wat u ziet op de foto
Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Tweedehands koelvriescombinaties

Bij WGS Witgoed hebben wij een uitgebreid assortiment aan gebruikte koel-vriescombinaties. De 2e hands koel-vries combi's bij ons zijn van topmerken zoals Zanussi, Bosch, Siemens, Samsung, Miele, Liebherr en Whirlpool. Maar ook leveren wij tweedehands vriezers van andere merken. Bekijk het aanbod en schaf de koel vries combinatie gemakkelijk, veilig en snel online aan.

Welke koelvriescombinatie past bij u?

Koel en vries combinaties zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er vrijstaande koelvriescombinaties en inbouw koelvriescombinaties. Super handig, want met 1 apparaat bezit u dus een koelkast én een vrieskast! Wij van WGS Witgoed verkopen alleen koelvriescombinaties van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een koelvriescombinatie verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Gratis bezorging

Gratis  drempel bezorging in Nederland Let op: Wij bouwen de koelvriescombinaties niet zelf in en sluiten niet aan. Aangezien deze altijd nog eerst een tijdje moet stáán.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment koelvriescombi's? Maar weet u niet of u nu een Samsung, Zanussi of Bosch koelvriescombi wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten