Koel / Vries combinaties

Gratis bezorging in de provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Utrecht, Friesland, Noord Holland en Groningen. Vooraf zijn onze koel/vries combinaties altijd getest.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Tweedehands koelvriescombinaties

Bij WGS Witgoed hebben wij een uitgebreid assortiment aan gebruikte koel-vriescombinaties. De 2e hands koel-vries combi's bij ons zijn van topmerken zoals Zanussi, Bosch, Siemens, Samsung, Miele, Liebherr en Whirlpool. Maar ook leveren wij tweedehands vriezers van andere merken. Bekijk het aanbod en schaf de koel vries combinatie gemakkelijk, veilig en snel online aan.

Welke koelvriescombinatie past bij u?

Koel en vries combinaties zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er vrijstaande koelvriescombinaties en inbouw koelvriescombinaties. Super handig, want met 1 apparaat bezit u dus een koelkast én een vrieskast! Wij van WGS Witgoed verkopen alleen koelvriescombinaties van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een koelvriescombinatie verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Gratis bezorging

Gratis bezorging in de provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Utrecht, Friesland, Noord Holland en Groningen. Let op: Wij bouwen de koelvriescombinaties niet zelf in.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment koelvriescombi's? Maar weet u niet of u nu een Samsung, Zanussi of Bosch koelvriescombi wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten