Tweedehands Miele wasmachine

WGS Witgoed is de grootste leverancier in 2e hands Miele wasmachines en deze zijn te  bestellen voor de beste prijs. Dit zijn tweedehands wasmachines en daarom kunt u deze extra voordelig kopen. Dit wil echt niet zeggen dat de kwaliteit minder is. We keuren en controleren de wasmachines altijd voordat we deze te koop zetten, zodat u zeker weet dat u iets koopt wat kwalitatief in orde is. Zo verkopen we veel Softcare System wasautomaten.
De bijzondere Softcare trommel heeft een honingraatstructuur waardoor de was over een laagje water glijdt en zodoende de  vezels beter beschermd blijven.

Let op: Miele wasmachines worden NIET naar boven getild!

  • Gratis bezorgd in Nederland
  • Binnen 24 uur een bezorgafspraak
  • 3 tot 6 maanden garantie
  • aansluiten behoort tot de mogelijkheden mits de Miele wasmachine beneden staat.
Toon Filters

Toont alle 3 resultaten

Toon Filters

Toont alle 3 resultaten

Waarom een gebruikte Miele wasmachine kopen?

Miele is een topmerk als het gaat om witgoed. Als u een Miele wasmachine wilt kopen dan kunt u verwachten dat u een apparaat koopt wat flink veel jaren meegaat. Via onze website vindt u Miele wasmachines in diverse uitvoeringen. De specificaties staan op de site aangegeven, dus bekijk deze en kies er een uit die voldoet aan al uw wensen en eisen. Al onze Miele wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd. De garantie verschilt van 3 tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Laat uw wasmachine bezorgen door WGS Witgoed

Als u bij ons een Miele wasmachine koopt dan wordt  deze bij u thuis bezorgd. Er wordt bezorgd in Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en Waddeneilanden. Neem dus snel een kijkje op onze website, koop een wasmachine en profiteer van het gemak van WGS Witgoed.

Bekijk meer van onze producten