Miele

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Miele wasmachines

Bij WGS Witgoed kunt u diverse Miele wasmachines bestellen voor de beste prijs. Dit zijn tweedehands wasmachines en daarom kunt u deze extra voordelig kopen. Dit wil echt niet zeggen dat de kwaliteit minder is. We keuren en controleren de wasmachines altijd voordat we deze te koop zetten, zodat u zeker weet dat u iets koopt wat kwalitatief in orde is. Daarnaast krijgt u altijd garantie op uw aankoop. WGS Witgoed biedt verschillende Miele wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten

Miele wasmachine kopen

Miele is een topmerk als het gaat om witgoed. Als u een Miele wasmachine wilt kopen dan kunt u verwachten dat u een apparaat koopt wat flink veel jaren meegaat. Via onze website vindt u Miele wasmachines in diverse uitvoeringen. De specificaties staan op de site aangegeven, dus bekijk deze en kies er een uit die voldoet aan al uw wensen en eisen. Al onze Miele wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Witgoed kopen

Naast Miele wasmachines kunt u bij ons ook wasmachines bestellen van andere A-merken. Zo verkopen we ook Siemens wasmachines, Bosch wasmachines en ga zo maar door. Daarnaast kunt u bij ons ook koelkasten, vriezers, wasdrogers en vaatwassers kopen. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek zelf het uitgebreide aanbod.

Miele wasmachine bezorgen

Als u bij ons een Miele wasmachine koopt dan bezorgen wij deze bij u thuis. Daarnaast sluiten we deze bij u aan. We gaan pas weg als de wasmachine werkt: dit is een garantie wat wij u bieden. Neem dus snel een kijkje op onze website, koop een wasmachine met korting en profiteer van het gemak van WGS Witgoed.