Tweedehands Miele wasmachine

Bij WGS Witgoed kunt u diverse 2e hands Miele wasmachines bestellen voor de beste prijs. Dit zijn tweedehands wasmachines en daarom kunt u deze extra voordelig kopen. Dit wil echt niet zeggen dat de kwaliteit minder is. We keuren en controleren de wasmachines altijd voordat we deze te koop zetten, zodat u zeker weet dat u iets koopt wat kwalitatief in orde is.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Waarom een gebruikte Miele wasmachine kopen?

Miele is een topmerk als het gaat om witgoed. Als u een Miele wasmachine wilt kopen dan kunt u verwachten dat u een apparaat koopt wat flink veel jaren meegaat. Via onze website vindt u Miele wasmachines in diverse uitvoeringen. De specificaties staan op de site aangegeven, dus bekijk deze en kies er een uit die voldoet aan al uw wensen en eisen. Al onze Miele wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Laat uw wasmachine bezorgen door WGS Witgoed

Als u bij ons een Miele wasmachine koopt dan bezorgen wij deze bij u thuis in de provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Utrecht, Friesland en Groningen. Daarnaast sluiten we deze bij u aan. We gaan pas weg als de wasmachine werkt: dit is een garantie wat wij u bieden. Neem dus snel een kijkje op onze website, koop een wasmachine met korting en profiteer van het gemak van WGS Witgoed.


Bekijk meer van onze producten