Tweedehands Vaatwasser

Altijd gratis bezorgd in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.
De  vaatwassers worden niet ingebouwd/ geïnstalleerd, dit zijn standaard drempelleveringen.

  • U krijgt daadwerkelijk de vaatwasser die u ziet op de foto
  • Binnen 24 uur bellen we op werkdagen voor  een afspraak
  • We trachten te leveren binnen 2 á 3 werkdagen
  • 3 maand garantie

Klik op het logo om terug te keren naar de homepage

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 62 resultaten wordt getoond

2e Hands inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers zijn handig als u de vaatwasser weg wilt stoppen in de keuken. Wilt u dit ook? Dan bent u bij WGS Witgoed aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod met geïntegreerde vaatwassers voor de beste prijs. De vaatwassers zijn altijd van topmerken als Siemens en Bosch. Neem dus een kijkje tussen het aanbod en koop de inbouw vaatwasser die voldoet aan uw wensen en eisen. LET OP: Wij bouwen géén vaatwassers in/ sluiten niet aan ! Voor dit apparaat geldt een drempel levering.

Vrijstaande vaatwassers

Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod vrijstaande vaatwassers. Deze zijn ideaal als u niet wilt dat deze onder het keukenblad wordt geplaatst. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vrijstaande vaatwassers van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vaatwasser verkopen die daadwerkelijk goed werkt. Wanneer u kiest voor het aansluiten van een vrijstaande vaatwasser dan is dat uitsluitend op zijn plaats  waterpas zetten, stekker erin en afvoerslang in bestaande afvoer doen.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vaatwassers? Maar weet u niet of u nu een Siemens of Bosch vaatwasser wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten