Tweedehands Vaatwasser

Altijd gratis bezorgd in de provincies Overijssel, Drenthe, Gelderland, Utrecht, Noord Holland, Groningen, Friesland en Flevoland en met 3 maanden garantie. De vaatwassers worden niet ingebouwd door ons.

Show Filters

Alle 14 resultaten

Show Filters

Alle 14 resultaten

2e Hands inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers zijn handig als u de vaatwasser weg wilt stoppen in de keuken. Wilt u dit ook? Dan bent u bij WGS Witgoed aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod met geïntegreerde vaatwassers voor de beste prijs. De vaatwassers zijn altijd van topmerken als Siemens en Bosch. Neem dus een kijkje tussen het aanbod en koop de inbouw vaatwasser die voldoet aan uw wensen en eisen. LET OP: Wij bouwen géén vaatwassers in !

Vrijstaande vaatwassers

Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod vrijstaande vaatwassers. Deze zijn ideaal als u niet wilt dat deze onder het keukenblad wordt geplaatst. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vrijstaande vaatwassers van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vaatwasser verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vaatwassers? Maar weet u niet of u nu een Siemens of Bosch vaatwasser wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten