Tweedehands wasdroger

Wees ook milieu bewust en kies voor een refurbished wasdroger. Onze drogers zijn allen nagekeken en getest en met garantie tot 6 maanden. Maak uw keuze in ons wisselende aanbod en bestel direct.

Een B keus wasdroger is een nieuw apparaat met bv  enkele schade, of een showroom model of een retour gekomen product die wel even gebruikt is. Het apparaat is technisch in orde. Daarom zijn deze producten en stuk voordeliger aan te schaffen.

  • Op werkdagen binnen 24 uur een bezorgafspraak
  • We trachten te leveren binnen 2 á 3 werkdagen
  • U krijgt de wasdroger die u ziet op de foto
  • Een trap optillen behoort tot de mogelijkheden, dit kunt u aangeven in het bestelproces.

Wilt u terugkeren naar HOME page , klik dan op het logo.

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 93 resultaten wordt getoond

Een tweedehands wasdroger die past binnen uw budget vindt u in de webshop van WGS Witgoed. Voor gebruikte drogers hanteren wij namelijk de lage prijzen. Naast een lage prijs, geven wij tot 6 maanden garantie en zijn al onze producten volledig getest en nagekeken. Wij hebben tweedehands wasdrogers van bekende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Is uw wasdroger kapotgegaan en bent u zo snel mogelijk op zoek naar vervanging? Dan is een wasdroger bij WGS Witgoed een verstandige keus. En altijd gratis bezorgd.

Een gebruikte wasdroger van topkwaliteit

Al onze wasdrogers worden gecontroleerd en volledig nakeken op calamiteiten. Onze drogers moeten namelijk aan strenge kwaliteitseisen voldoen voordat wij deze zullen verkopen. Al het witgoed dat binnenkomt wordt direct in de werkplaats gecontroleerd op gebreken. Waar nodig worden de  wasdrogers  schoongemaakt.

Tweedehands wasdrogers met garantie

Als nog een stukje zekerheid geven wij tot 6 maanden garantie op onze gebruikte wasdrogers. Wanneer u een product bij ons koopt is het wel zo fijn dat u ook daadwerkelijk kwaliteit koopt.  Bekijk hier onze garantievoorwaarden.

Waarom kiezen voor WGS Witgoed

  • Keuze uit een ruim aanbod van gebruikte wasdrogers van topmerken zoals Miele, Bosch, Siemens AEG.
  •  Wij hebben  luchtafvoer wasdrogers en condens wasdrogers.
  • Bij ons vindt u enkel producten die volledig zijn controleert op calamiteiten.
  • U ontvangt tot zes maanden garantie
  • Onze producten worden kosteloos bij u thuis bezorgd in Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en Waddeneilanden