Droger

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 70 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 70 resultaten wordt getoond

Condens wasdroger kopen?

Het voordeel van een condens wasdroger is dat u deze overal kunt aansluiten waar een stopcontact is. Dat houdt in dat u de droger vrijwel overal neer kunt zetten in huis. Wilt u een condens wasdroger kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek het ruime assortiment. We hebben condens wasdrogers van o.a.de merken  AEG, Siemens, Miele  en Bosch. Deze kunt u allemaal tegen een scherpe prijs kopen. Dus ziet u een aantrekkelijke aanbieding? Wacht niet te lang met het doen van een bestelling, want het zou toch zonde zijn als iemand anders net iets sneller is met het kopen de condens wasdroger die u eigenlijk wou hebben.

Luchtafvoer wasdroger

Het grote voordeel van een luchtafvoer wasdroger is dat u geen condens bak hoeft te legen. Ook stoten ze nauwelijks vocht uit in de ruimte. Wilt u graag weten welke luchtafvoer wasdrogers we op dit moment in de aanbieding hebben? Neem dan eens een kijkje tussen ons assortiment.

Garantie

Als u een tweedehands wasdroger koopt dan kunt u ervan uitgaan dat de wasdroger kwalitatief in orde is. De drogers zijn allemaal nagekeken en getest, waardoor u zeker weet dat u een machine koopt dat goed werkt. Daarnaast ontvangt u garantie. Wilt u graag dat de droger bij u thuis wordt bezorgd en aangesloten? Dan is dit geen probleem!