Tweedehands wasdroger

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 55 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 55 resultaten wordt getoond

Een tweedehands wasdroger die past binnen uw budget vindt u in de webshop van WGS Witgoed. Voor gebruikte drogers hanteren wij namelijk de lage prijzen. Naast een lage prijs, geven wij tot 6 maanden garantie en zijn al onze producten volledig getest en nagekeken. Wij hebben tweedehands wasdrogers van bekende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Is uw wasdroger kapotgegaan en bent u zo snel mogelijk op zoek naar vervanging? Dan is een wasdroger bij WGS Witgoed een verstandige keus. En altijd gratis bezorgd.

Een gebruikte wasdroger van topkwaliteit

Al onze wasdrogers worden gecontroleerd en volledig nakeken op calamiteiten. Onze drogers moeten namelijk aan strenge kwaliteitseisen voldoen voordat wij deze zullen verkopen. Al het witgoed dat binnenkomt wordt direct in de werkplaats gecontroleerd op gebreken. Waar nodig worden er onderdelen vervangen en onze wasdrogers worden grondig schoongemaakt.

Tweedehands wasdrogers met garantie

Als nog een stukje zekerheid geven wij tot 6 maanden garantie op onze gebruikte wasdrogers. Wanneer u een product bij ons koopt is het wel zo fijn dat u ook daadwerkelijk kwaliteit koopt.  Bekijk hier onze garantievoorwaarden.

Waarom kiezen voor WGS Witgoed

  • Keuze uit een ruim aanbod van gebruikte wasdrogers van topmerken zoals Miele, Bosch, Siemens AEG.
  •  Wij hebben  luchtafvoer wasdrogers en condens wasdrogers.
  • Bij ons vindt u enkel producten die volledig zijn controleert op calamiteiten.
  • U ontvangt tot zes maanden garantie
  • Onze producten worden kosteloos bij u thuis bezorgd in Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en Waddeneilanden