Droger

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond

Condens wasdroger kopen?

Het voordeel van een condens wasdroger is dat u deze overal kunt aansluiten waar een stopcontact is. Dat houdt in dat u de droger vrijwel overal neer kunt zetten in huis. Wilt u een condens wasdroger kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek het ruime assortiment. We hebben condens wasdrogers van o.a.de merken  AEG, Siemens, Miele  en Bosch. Deze kunt u allemaal tegen een scherpe prijs kopen. Dus ziet u een aantrekkelijke aanbieding? Wacht niet te lang met het doen van een bestelling, want het zou toch zonde zijn als iemand anders net iets sneller is met het kopen de condens wasdroger die u eigenlijk wou hebben.

Luchtafvoer wasdroger

Het grote voordeel van een luchtafvoer wasdroger is dat u geen condens bak hoeft te legen. Ook stoten ze nauwelijks vocht uit in de ruimte. U dient wel de mogelijkheid te hebben om de afvoerslang naar buiten te geleiden. Wilt u graag weten welke luchtafvoer wasdrogers we op dit moment in de aanbieding hebben? Neem dan eens een kijkje tussen ons assortiment.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger verbruikt minder energie dan de condensdroger. Deze maakt gebruik van de warmtepomptechnologie en hergebruikt de warme lucht in de droger telkens opnieuw door deze in de trommel te blazen. Hierdoor is deze energie zuiniger en beter voor het milieu. Bij WGS Witgoed bieden we van diverse merken warmtepompdrogers aan, het aanbod hierin is snel wisselend want deze drogers zijn erg gewild. Dus beslis snel wanneer u voor een warmtepompdroger kiest.

Garantie

Als u een tweedehands wasdroger koopt dan kunt u ervan uitgaan dat de wasdroger kwalitatief in orde is. De drogers zijn allemaal nagekeken en getest, waardoor u zeker weet dat u een machine koopt dat goed werkt. Daarnaast ontvangt u garantie. Wilt u graag dat de droger bij u thuis wordt bezorgd en aangesloten? Dan is dit geen probleem!