Hulp nodig?

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Bestellingen en de levering

Het bezorgen van het witgoed is alleen in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Flevoland en Utrecht. Dit is ingedeeld d.m.v. postcodes van de betreffende provincies.
Het bezorgen in deze provincies is gratis.

Nee, het witgoed wordt alleen bezorgd in de genoemde provincies. De artikelen die verzonden kunnen worden kan in heel Nederland.

Wanneer u een bestelling plaatst nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen. Het streven is om dit binnen 3 werkdagen te realiseren. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag.

Onze voorkeur gaat uit naar een bestelling via de webshop die betaald kan worden via Ideal. Het is ook mogelijk om via de mail of telefonisch een bestelling te doen. Geeft u dan precies aan om welke machine het gaat en vermeld dan uw naam en adres gegevens erbij. Ook een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken om een bezorg afspraak te maken.

De tweedehands witgoederen zijn margeproducten en daarom wordt daar geen BTW over berekend. Op de nieuwe goederen ziet u de prijs inclusief de BTW.

Download dan hier ons klachtenformulier en stuur deze naar ons terug. Klik hier om te downloaden.

Veel gestelde vragen

Garantie en retourneren

Er  geldt garantie  voor een periode van  2 weken tot 6 maand  afhankelijk van de aankoopprijs, vanaf de datum van aankoop.

Voor wasmachines en drogers geldt :
aankoopbedrag <  € 100,00  2 weken garantie
aankoopbedrag >  € 100,00 tot € 250,00  3 maand garantie
aankoopbedrag >  € 250,00  6 maand garantie

Voor koelkasten/vriezers/koel-vriescombi’s en alle vaatwassers geldt:
aankoopbedrag < € 100,00   2 weken garantie
aankoopbedrag > € 100,00   3 maand garantie

Gebruikersschade zoals deukjes, krasjes, roestplekjes vallen niet onder garantie

Voor  tweedehands witgoed geldt dan er binnen 14 dagen zonder opgaaf van rede de machine kosteloos retour kan worden gedaan. Ná 14 dagen na aankoopdatum geldt er een omruilgarantie van een zelfde soort machine van dezelfde aankoopprijs.  Bij het retour doen van een machine worden er kosten á € 35,00 in rekening gebracht voor administratie – en vervoerskosten. Wanneer de klant zelf de machine retour komt brengen dan wordt er € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht. ( retour brengen kan alleen op afspraak)

Op nieuwe producten die verkregen zijn d.m.v. partijhandel geldt een omruilgarantie van 2 weken. De retourneer kosten zijn voor rekening voor de klant.

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

SHOWROOM OPEN OP WOENSDAG EN ZATERDAG

De showroom is geopend op woensdag van  10 tot 17 uur  en zaterdag van 9 tot 13 uur.

De webshop is 24/7 open.  Bij bestellingen wordt er  getracht op werkdagen binnen 24 uur contact met de klant op te nemen voor een bezorg afspraak.
Wij bezorgen zelf of laten door een bedrijf de bezorging doen.


We bezorgen in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen, stads centra van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.