Hulp nodig?

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen.

Veel gestelde vragen

Bestellingen en de levering

Wij bezorgen gratis in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen

Nee, het witgoed wordt alleen bezorgd in Nederland.

Wanneer u een bestelling plaatst nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen. Wanneer er op werkdagen vóór 3 uur besteld wordt proberen we de volgende werkdag te leveren. Maar voorafgaand is hier áltijd telefonisch contact over. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag en incidenteel op zaterdag.

Onze voorkeur gaat uit naar een bestelling via de webshop die betaald kan worden via Ideal of bij bezorging via Pin. ( tegen meerprijs) Het is ook mogelijk om via de mail of telefonisch een bestelling te doen. Geeft u dan precies aan om welke machine het gaat en vermeld dan uw naam en adres gegevens erbij. Ook een telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken om een bezorg afspraak te maken.

De tweedehands witgoederen zijn margeproducten en daarom wordt daar geen BTW over berekend. Op de nieuwe goederen ziet u de prijs inclusief de BTW.

Bij het kopje Contact kunt u het klachtenformulier vinden. Vul deze zo compleet mogelijk in, dan kunnen we contact met u opnemen.

Veel gestelde vragen

Garantie en retourneren

Er  geldt garantie  voor een periode van  2 weken tot 6 maand  afhankelijk van de aankoopprijs, vanaf de datum van aankoop.

Voor wasmachines en drogers geldt :
aankoopbedrag <  € 100,00  2 weken garantie
aankoopbedrag >  € 100,00 tot € 250,00  3 maand garantie
aankoopbedrag >  € 250,00  6 maand garantie

Voor koelkasten/vriezers/koel-vriescombi’s en alle vaatwassers geldt:
aankoopbedrag < € 100,00   2 weken garantie
aankoopbedrag > € 100,00   3 maand garantie

Gebruikersschade zoals deukjes, krasjes, roestplekjes vallen niet onder garantie

Voor  tweedehands witgoed geldt dan er binnen 14 dagen zonder opgaaf van rede de machine kosteloos retour kan worden gedaan. Ná 14 dagen na aankoopdatum geldt er een omruilgarantie van een zelfde soort machine van dezelfde aankoopprijs.  Bij het retour doen van een machine worden er kosten á € 10,00 in rekening gebracht voor administratiekosten en € 35,00 vervoerskosten. Wanneer de klant zelf de machine retour komt brengen dan wordt er € 10,00 administratiekosten in rekening gebracht. ( retour brengen kan alleen op afspraak)

Op nieuwe producten die verkregen zijn d.m.v. partijhandel geldt een omruilgarantie van 2 weken. De retourneer kosten zijn voor rekening voor de klant.

Snelle levering

Witgoed thuis bezorgd

Een uitgebreid assortiment

Gevuld met alleen kwaliteitsproducten

Altijd de beste machines

Niet altijd de laagste prijs, maar wel de beste machines

Wisselend en up-to-date assortiment

Wees er snel bij!

Bestel corona vrij , bestel online bij WGS Witgoed !

Al onze witgoederen worden ingekocht bij onze bekende inkoopadressen,  die de machines nakijken, repareren  en testen. Vervolgens komen de tweedehands apparaten bij WGS Witgoed in de hal en worden deze opnieuw allemaal stuk voor stuk door ons getest. Alvorens ze schoongemaakt en gefotografeerd worden om op de webshop gezet te worden.
Dus eigenlijk wordt alles dubbel getest, waardoor wij ook kunnen garanderen dat u een werkende machine koopt, en mét garantie!

U koopt en krijgt daadwerkelijk het apparaat wat u ziet op de foto! Want elke machine heeft een eigen uniek artikel nummer!

WGS Witgoed = Sterk in Tweedehands.
Mogen wij ons best voor u doen?