Siemens wasmachine

WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Siemens wasmachines. Deze zijn verkrijgbaar in diverse types. De wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en maak een milieu bewuste keuze.
Waarom nieuw kopen als tweedehands ook goed is.

  • Gratis bezorgd in Nederland
  • Vóór 3 uur besteld kan de volgende werkdag bezorgd worden, áltijd na een telefonische afspraak
  • Met 3 tot 6 maanden garantie
  • Trap op dragen of aansluiten behoort tot de mogelijkheden wat u kunt aangeven in het bestelproces
Toon Filters

Toont alle 12 resultaten

Siemens wasmachines kopen

Siemens behoort tot één van de beste merken als het gaat om witgoed. Daarom vindt u bij ons ook een groot aanbod met Siemens wasmachines voor de beste prijs. De Siemens wasmachines die we verkopen zijn tweedehands. De tweedehands modellen zijn al  gebruikt waardoor ze een stuk voordeliger zijn. Toch hoeft u niet te denken dat de kwaliteit minder is. Voordat we een wasmachine te koop aanbieden kijken we deze na, testen we ze en reinigen we de wasmachines. Zo kunnen wij u garanderen dat u een wasmachine koopt die zo goed als nieuw is.

Garantie & de beste kwaliteit

U ontvangt altijd garantie over uw aankoop. Let er wel op dat het per product verschilt hoelang u garantie krijgt. Dit staat altijd aangegeven bij de specificaties, dus let hier op als u een aankoop wilt doen. Al onze Siemens wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten. De garantie verschilt van 3 tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Waarom Siemens wasmachines bij WGS Witgoed bestellen?

Er zijn flink veel voordelen waarom we u mensen aanraden om Siemens wasmachines te bestellen bij WGS Witgoed. Allereerst weet u als u bij ons een bestelling plaatst zeker dat de wasmachine van goede kwaliteit is en dat u daadwerkelijk de wasmachine ontvangt die ook hebt gezien op de shop. Daarnaast kunnen we de wasmachine  gratis bij u thuisbezorgen .

Bekijk meer van onze producten