Tweedehands Inbouw Vaatwasser

Er zijn 2 hoogte maten van inbouw vaatwassers:

Normale hoogte inbouw vaatwassers: D55 x B59,5 x H82
Of bij een hoge vaatwasser: D55  x B59,5  x H86
Wanneer het om een hoog model gaat dan staat dit erbij vermeld.
Anders gaat het om een standaard model.
U dient zélf de juiste keuze te maken welk model u nodig heeft en de juiste maten op te nemen! Meet hierbij uw oude vaatwasser!
Dan zijn er nog de onderbouw vaatwassers, hierbij heeft de inbouw vaatwasser een vaste voorplaat van bv RVS. Hier kan dus niet uw keukenvoorplaat op gemonteerd worden!
Bij een half inbouwvaatwasser kan de voorplaat van uw keuken wel op gemonteerd worden.

Er zijn ook smalle inbouw vaatwassers, deze zijn slechts 45 cm breed en 82 cm hoog.

Note:  bij de inbouw vaatwassers is geen bevestigingsmateriaal aanwezig. Vaak kunt u dit gebruiken van uw oude vaatwasser. Of dient u zelf voor te zorgen.

  • Gratis drempelbezorging in NL
  • Op werkdagen binnen 24 uur een bezorgafspraak
  • wordt niet ingebouwd/geïnstalleerd
  • 3 maand garantie
Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Inbouw vaatwassers

Bent u op zoek naar een tweedehands inbouw vaatwasser? Bij WGS Witgoed vindt u een groot aanbod met inbouw vaatwassers van topmerken zoals Bosch en Siemens. Inbouw vaatwassers zijn ideaal als u graag de vaatwasser weg wilt stoppen in uw keuken. Lijkt u dit ook wat? Neem dan zeker eens even een kijkje tussen het aanbod. Al onze inbouw vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd. Wij bouwen NIET in. De garantie is  3 maanden.

Voordelige inbouw vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt tweedehands inbouw vaatwassers. Het grote voordeel van tweedehands inbouw vaatwassers is dat deze vaak stukken voordeliger zijn. Daarbij moet u niet denken dat de kwaliteit een stuk minder is, want wij verkopen alleen vaatwassers die goed werken. Dit kunnen wij weten doordat we ze van te voren keuren, controleren en reinigen.

A-merken

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom verkopen we alleen inbouw vaatwassers van de beste A-merken. U vindt bij ons inbouw vaatwassers van Bosch en Siemens. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus het is zeker slim om een kijkje te nemen tussen het aanbod. Daarbij ontvangt u altijd garantie op de apparaten. Kijk goed naar de specificaties om te zien hoeveel garantie u precies ontvangt. Het verschilt namelijk per apparaat hoeveel dit is. Let hier goed op om zo teleurstelling te voorkomen. Wij bouwen de vaatwassers niet in.

Vragen over inbouw vaatwassers?

Heeft u nog vragen over inbouw vaatwassers? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht. Let altijd goed op de specificaties voordat u een aankoop doet.

Bekijk meer van onze producten