Tweedehands wasmachines

Een tweedehands wasmachine dat past binnen uw budget vindt u in de webshop van WGS Witgoed. Wij hanteren zeer lage prijzen voor gebruikte wasmachines. Naast een lage prijs, geven wij tot wel zes maanden garantie op onze producten. Tevens zijn onze wasmachines volledig getest en nagekeken. Bij WGS Witgoed hebben we alle bekende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Is uw wasmachine kapot en wilt u deze zo snel mogelijk vervangen? Dan is een tweedehands wasmachine bij WGS Witgoed een goede keus.
En altijd gratis bezorgd en op zijn plek gezet.

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 43 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 43 resultaten wordt getoond

Alle bekende en goedkope tweedehands wasmachines

Als het gaat om wasmachines behoort Miele tot één van de topmerken. Daarom vindt u ook een uitgebreid aanbod van Miele wasmachines op onze website. Lees altijd goed wat de specificaties zijn, zodat u een juiste aankoop verricht die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor Miele wasmachine, vindt u bij ons ook wasmachines van andere A-merken, zoals Siemens, Bosch en AEG.

Tweedehands / Refurbished

De wasmachines die we verkopen zijn  tweedehands verkrijgbaar. De tweedehands wasmachines zijn altijd voordeliger dan nieuw, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Al onze tweedehands wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Hierdoor koopt u een machine die zo goed als nieuw in.

Wasmachines bezorgen

Heeft u tussen de wasmachines een geschikt model gezien? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. We hechten veel waarde aan service en daarom laten we wasmachines bezorgen. Als u hiervoor kiest dan sluiten we deze bij u aan en gaan we pas weg zodra de wasmachine werkt. Neem dus snel een kijkje tussen ons aanbod en kies een wasmachine uit die voldoet aan al uw eisen en wensen. Wij bezorgen  gratis en alleen in de provincies Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord Holland,  Groningen en Friesland !

Bekijk meer van onze producten