Tweedehands en B keus wasmachines

Een tweedehands of B keus wasmachine dat past binnen uw budget vindt u in de webshop van WGS Witgoed. Wij hanteren zeer lage prijzen voor gebruikte wasmachines. Naast een lage prijs, geven wij tot wel zes maanden garantie op onze producten. Tevens zijn onze wasmachines volledig getest en nagekeken. Bij WGS Witgoed hebben we alle bekende merken zoals Miele, Bosch, Siemens en AEG. Is uw wasmachine kapot en wilt u deze zo snel mogelijk vervangen? Dan is een tweedehands wasmachine bij WGS Witgoed een goede keus.

Een B keus wasmachine/ was-droog machine  is een nieuw apparaat met bv  enkele schade, of een showroom model of een retour gekomen product die wel even gebruikt is.  De machines zijn technisch in orde. Daarom zijn deze producten en stuk voordeliger aan te schaffen.

  • U krijgt daadwerkelijk de machine die u ziet op de foto
  • Aansluiten en een trap op is mogelijk en kunt u aangeven bij het bestelproces.
  • We trachten te leveren binnen 2 á 3 werkdagen.

Wilt u terugkeren naar de HOME klik dan op het logo.

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 75 resultaten wordt getoond

Alle bekende en goedkope tweedehands wasmachines

Als het gaat om wasmachines behoort Miele tot één van de topmerken. Daarom vindt u ook een uitgebreid aanbod van Miele wasmachines op onze website. Lees altijd goed wat de specificaties zijn, zodat u een juiste aankoop verricht die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor Miele wasmachine, vindt u bij ons ook wasmachines van andere A-merken, zoals Siemens, Bosch en AEG.

Tweedehands / B keus

De wasmachines die we verkopen zijn  tweedehands  of  nieuw met een deukje ( B keus) De tweedehands en B keus  wasmachines zijn altijd voordeliger dan nieuw, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Al onze tweedehands wasmachines zijn getest en nagekeken

Wasmachines bezorgen

Heeft u tussen de wasmachines een geschikt model gezien? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. We hechten veel waarde aan service en daarom laten we wasmachines bezorgen. U kunt er  ook voor kiezen om de wasautomaat te laten aansluiten. Neem dus snel een kijkje tussen ons aanbod en kies een wasmachine uit die voldoet uw eisen en wensen. Wij bezorgen  gratis  in Nederland m.u.v. Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

Bekijk meer van onze producten