Tweedehands wasmachines

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond

Alle bekende tweedehands wasmachines

Als het gaat om wasmachines behoort Miele tot één van de topmerken. Daarom vindt u ook een uitgebreid aanbod van Miele wasmachines op onze website. Lees altijd goed wat de specificaties zijn, zodat u een juiste aankoop verricht die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor Miele wasmachine, vindt u bij ons ook wasmachines van andere A-merken, zoals Siemens, Bosch en AEG.

Tweedehands / Refurbished

De wasmachines die we verkopen zijn  tweedehands verkrijgbaar. De tweedehands wasmachines zijn altijd voordeliger dan nieuw, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Al onze tweedehands wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Hierdoor koopt u een machine die zo goed als nieuw in. Maar ook als u een nieuwe wasmachine wilt kopen dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod.

Wasmachines bezorgen

Heeft u tussen de wasmachines een geschikt model gezien? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. We hechten veel waarde aan service en daarom laten we wasmachines bezorgen. Als u hiervoor kiest dan sluiten we deze bij u aan en gaan we pas weg zodra de wasmachine werkt. Neem dus snel een kijkje tussen ons aanbod en kies een wasmachine uit die voldoet aan al uw eisen en wensen.