Bosch

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Bosch wasmachines

Bent u op zoek naar Bosch wasmachines? WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Bosch wasmachines. We hebben een uitgebreid aanbod met wasmachines die u tegen de scherpste prijs kunt kopen. Onze wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod. WGS Witgoed biedt verschillende Bosch wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten.
 

Bosch wasmachines kopen

Bij ons vindt u een groot aanbod met Bosch wasmachines voor de beste prijs.  Als u een wasmachine wilt kopen dan raden we u aan om goed te letten op de specificaties. Zo ziet u bijvoorbeeld wat de inhoud van de trommel is, hoeveel toeren de trommel per minuut draait en wat voor een type machine het is. Let daarbij ook altijd goed op hoeveel garantie u ontvangt. Dit kan verschillen per wasmachine. Al onze Bosch wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Wasmachine bezorgen

Als u een Bosch wasmachine koopt bij WGS Witgoed dan kunnen wij deze bij u thuisbezorgen. Wij sluiten deze aan en gaan pas weg als alles werkt.  Wij hechten altijd veel waarde aan goede service en daarom vinden we het belangrijk dat we u zoveel mogelijk helpen zodat de wasmachine meteen gebruiksklaar is.

Vragen over een Bosch wasmachines?

Heeft u al gekeken tussen ons aanbod Bosch wasmachines? En weet u niet goed welke Bosch wasmachine het meest voldoet aan uw eisen en wensen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Onze verkoper weet als geen ander wat de specificaties zijn, waardoor u een wasmachine koopt die precies voldoet aan uw eisen en wensen.