Inbouwkoelkasten

Ons aanbod inbouw koelkasten van merken als Pelgrim en Liebherr.  De inbouw maten staan er bij vermeld. Enkele koelkasten hebben een vriesvakje, andere niet.
Daarnaast staat er een hoeveelheid inbouw koelkasten die niet op deze webshop staan, maar die de klant zelf kan kiezen en meenemen voor een afhaalprijs.

Op onze showroomdagen: woensdag van 10.00 tot 17.00 uur of zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.
Op andere dagen is alleen mogelijk op afspraak!

Wij bouwen niet in!

Show Filters

Alle 16 resultaten

Show Filters

Alle 16 resultaten

Kies milieu bewust en spaar uw bankrekening door te kiezen voor tweedehands koelkasten. Al onze koelkasten worden getest d.m.v. een thermometer en daarna schoongemaakt. Elke koelkast krijgt vervolgens een eigen nummer zodat u als klant ook daadwerkelijk het apparaat ontvangt wat u ziet op de foto. Dus is uw koelkast aan vervanging toe, overweeg dan een 2e hands apparaat en kies uit ons wisselende aanbod. WGS Witgoed heeft zowel inbouw als vrijstaande apparaten, de maten zijn er bij vermeld. U bent aanzienlijker goedkoper uit met een refurbished tweedehands model dan met een nieuw apparaat. Zo is er voor elk huishoud potje wel een passende koelkast te vinden. En bent u ook nog eens aardig voor het milieu.