Inbouwkoelkasten

Ons aanbod inbouwkoelkasten van merken als Pelgrim, Strijbosch, Whirlpool en Liebherr.  De inbouw maten staan er bij vermeld.  Bekijk ook goed op de foto welke kant de deur op draait. Enkele koelkasten hebben een vriesvakje, andere niet.
De meeste inbouwkoelkasten/koel-vries combinaties hebben een sleepdeur. U kunt uw eigen bevestigingsmateriaal gebruiken van uw oude apparaat want dit wordt niet standaard meegeleverd.

  • Gratis drempellevering in NL
  • Snel een bezorgafspraak, u wordt gebeld
  • U krijgt wat u ziet op de foto

Wij bouwen niet in!

Toon Filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Kies milieu bewust en spaar uw bankrekening door te kiezen voor tweedehands koelkasten. Al onze koelkasten worden getest d.m.v. een thermometer en daarna schoongemaakt. Elke koelkast krijgt vervolgens een eigen nummer zodat u als klant ook daadwerkelijk het apparaat ontvangt wat u ziet op de foto. Dus is uw koelkast aan vervanging toe, overweeg dan een 2e hands apparaat en kies uit ons wisselende aanbod. WGS Witgoed heeft zowel inbouw als vrijstaande apparaten, de maten zijn er bij vermeld. U bent aanzienlijker goedkoper uit met een refurbished tweedehands model dan met een nieuw apparaat. Zo is er voor elk huishoud potje wel een passende koelkast te vinden. En bent u ook nog eens aardig voor het milieu.