Tweedehands vriezers

Hier bekijkt u ons assortiment vrieskasten of vrieskisten in diverse modellen en afmetingen/inhoud. De afmetingen staan er bij vermeld.
Let op: de meeste vrieskasten/vrieskisten zijn niet geschikt om in een schuur te plaatsen. De omgevingstemperatuur mag nl niet beneden de 10 graden zijn.

  • Op werkdagen binnen 24 uur een bezorgafspraak
  • Levering binnen 2 á 3 werkdagen
  • 3 maand garantie
Toon Filters

Toont alle 12 resultaten

Tweedehands vriezers

Bij WGS Witgoed hebben wij een uitgebreid assortiment aan gebruikte vriezers: vrieskisten en vrieskasten. De 2e hands vriezers bij ons zijn van topmerken zoals Bosch, Miele, Liebherr, Whirlpool. Maar ook leveren wij tweedehands vriezers van andere merken. Bekijk het aanbod en schaf de vriezer gemakkelijk, veilig en snel online aan.

Diepvrieskist, koel-vries combinatie of vrieskast

Vriezers zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er inbouw vriezers, vrijstaande vriezers, vrieskasten of juist een koel/vries combi. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vriezers van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vriezer verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Gratis bezorging

Gratis drempel levering in Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en Waddeneilanden. Let op: Wij bouwen de vriezers niet zelf in en worden ook niet aangesloten omdat deze altijd eerst een tijdje moeten stáán.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vriezers? Maar weet u niet of u nu een Miele of Bosch vriezer wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten