Tweedehands vriezers

Vrieskasten of vrieskisten in diverse modellen en afmetingen/inhoud. Altijd met 3 maand garantie.

  • Op werkdagen vóór 3 uur besteld kan de volgende werkdag geleverd worden. U wordt áltijd eerst gebeld voor een afspraak.

Om terug te keren naar de home page klikt u op het logo

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Tweedehands vriezers

Bij WGS Witgoed hebben wij een uitgebreid assortiment aan gebruikte vriezers: vrieskisten en vrieskasten. De 2e hands vriezers bij ons zijn van topmerken zoals Bosch, Miele, Liebherr, Whirlpool. Maar ook leveren wij tweedehands vriezers van andere merken. Bekijk het aanbod en schaf de vriezer gemakkelijk, veilig en snel online aan.

Diepvrieskist, koel-vries combinatie of vrieskast

Vriezers zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er inbouw vriezers, vrijstaande vriezers, vrieskasten of juist een koel/vries combi. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vriezers van de beste kwaliteit.  Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vriezer verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Gratis bezorging

Gratis drempel levering in Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en Waddeneilanden. Let op: Wij bouwen de vriezers niet zelf in en worden ook niet aangesloten omdat deze altijd eerst een tijdje moeten stáán.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vriezers? Maar weet u niet of u nu een Miele of Bosch vriezer wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.

Bekijk meer van onze producten